A+ A A-

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

To Face & Body Day Spa είναι ένα νόμιμο Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής, με το σημα της Ομοσπονδιας και αριθμό μητρώου 332. Βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Αλεξ. Φλέμινγκ 10 με Βασ. Όλγας. Υπεύθυνη Αισθητικός και ιδιοκτήτης είναι η κ. Δήμη Κουλιστανίδου, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών Βόρειας Ελλάδας (ΕΕΠΑΒΕ), που είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος (ΟΣΕΔΑΕ).

Στo Face & Body Day Spa πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει άσχημη αλλά απεριποίητη γυναίκα.

Σ’ ένα νέο, καλαίσθητο, καθαρό, ξεκούραστο & κυρίως φιλικό περιβάλλον, που τηρεί αυστηρά τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής, που καθορίζονται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας,δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις με υπευθυνότητα και εγγύηση αποτελέσματος, σε κάθε ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα, ο σύγχρονος άνδρας, οι έφηβοι και οι νέοι, στο πρόσωπο & σώμα, σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστα χαμηλές, χωρίς προπληρωμένα πακέτα και με δώρα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα συμπληρώνοντας τη περιποίησή σας.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας περιποιηθεί και να σας απαλλάξει από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας.

Κάθε πρόβλημα από τη μάχη ενάντια στο γήρας, έως την επαναφορά του δέρματος και του σώματος σε φόρμα, θεραπεύεται με επιστημονικό και αποτελεσματικό τρόπο. Το πνεύμα γαληνεύει, η ηρεμία και η γαλήνη ξαναβρίσκουν μία ατάραχη ισορροπία.

Χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες μας συνδυαστικά, προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικά μηχανήματα και δύο Διεθνούς φήμης εταιρίες καλλυντικών που εισάγουμε αποκλειστικά: την AQUATONALE S.A Paris St. Malo  που παράγει Ιαματικά Καλλυντικά Προσώπου Σώματος από τη σύγχρονη Θαλάσσια Βιοτεχνολογία και τα Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα προηγμένης και αξεπέραστης τεχνολογίας παρασκευής έως σήμερα Παγωμένα Ζωντανά Κύτταρα lifting χωρίς νυστέρι των Εργαστηρίων LABORATOIRES. C SOLET Paris , Flash Lifting.

Για την αποφυγή των πολλών επαναλαμβανόμενων θεραπειών και την συνεχή βελτίωση και διατήρηση του αποτελέσματος της αγωγής που εφαρμόσατε, μπορούμε να σας συστήσουμε να χρησιμοποιείτε στη ρουτίνα σας στο σπίτι, τα ίδια ακριβώς προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιποίησής σας στο Face & Body Day Spa στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι σας προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα για το δέρμα σας στο πρόσωπο και στο σώμα, αλλά και ιδανικές λύσεις για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σημειώνουμε ότι στις τιμές του τιμοκαταλόγου μας συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%, στη προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους πελάτες μας, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ακόμη σε μας θα βρείτε παροχή υπηρεσιών προσώπου – σώματος άκρων με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Το Face & Body Day Spa λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 10:00 μέχρι 20:00.

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση εργαζόμαστε μόνο με ραντεβού.

Είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση, να σας κλείσουμε ραντεβού και εκτός του ωραρίου λειτουργίας.

Η πρόσβαση στο Face & Body Day Spa είναι εύκολη από κάθε πλευρά της πόλης με τα λεωφορεία 2,3,5,6,7,8,33,39,78, από Βασ. Όλγας ή Παραλία στάση Λαογραφικό Μουσείο.
 

NEWSLETTER

      Skype Me™!
Copyright © 2013 Cosmaqua.gr. Τα κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Aπαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και αναδημοσίευση των κειμένων χωρίς τη γραπτή άδεια της Cosmaqua.gr. The texts of the website are copyright of "Cosmaqua.gr". Any publication, copying or reproduction will be prosecuted.

Sign In or Become a member

LOG IN

Your cart