ΔΡΑΣΗ

ΤΟ FACE AND BODY DAY SPA ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μετά τη θερμή αποδοχή του έργου μας και την στήριξη του ογκολόγου ιατρού κ. Χρήστου Εμμανουηλίδη, στις 24 Φεβρουαρίου 2012, η υπεύθυνη αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Face and Body Day Spa, κ. Δήμη Κουλιστανίδου συμμετείχε στην ομιλία της ενημερωτικής εταιρείας “Αντικαρκινική Ενημέρωση” . Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ανέπτυξε τις οδηγίες του εντύπου για την ασφαλή φροντίδα μαλλιών, δέρματος και νυχιών κατά τη διάρκεια και το πρώτο χρόνο μετά τη λήξη της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας για καρκινοπαθείς και τις ασφαλείς για τους καρκινοπαθείς υπηρεσίες Αισθητικής. Στο τέλος της ομιλίας μοιράστηκαν τα σχετικά έντυπα που δημιουργήθηκαν και χορηγήθηκαν για την “Αντικαρκινική Ενημέρωση”ΤΟ FACE AND BODY DAY SPA ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ
Το Face and Body Day Spa, μεριμνώντας για τους καρκινοπαθείς, συνεργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2011 με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» δημιουργώντας και χορηγώντας ενημερωτικά έντυπα με πληροφορίες για την ασφαλή φροντίδα μαλλιών, δέρματος και νυχιών κατά τη διάρκεια και το πρώτο χρόνο μετά τη λήξη της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας, τα οποία μοιράζονται από τον σύλλογο κάθε Τρίτη στο νοσοκομείο Θεαγένειο. Τα έντυπα βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του «Άλμα Ζωής» για όποιον τα χρειάζεται. Η ανταπόκριση των ασθενών για αυτή μας την κίνηση ήταν ιδιαίτερα θερμή, γι’ αυτό και συνεχίζουμε το έργο μας.
Παράλληλα, στις 13 Φεβρουαρίου 2012, προσφέραμε χορηγία 6 Hot Chocolate θεραπειών προσώπου και 6 Hot Chocolate θεραπειών σώματος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Άλμα Ζωής», υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Ανανέωση, Ευεξία και Ομορφιά του συλλόγου, όπου δίνεται στα μέλη του η δυνατότητα να αναζωογονηθούν και να τονώσουν την υγεία τους.
 


ΤΟ FACE AND BODY DAY SPA ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Το Face and Body Day Spa από το 2008 έως και σήμερα στηρίζει το συγκρότημα ‘A positive’, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε κάθε επίσημή τους εμφάνιση. Συγκεκριμένα, φροντίσαμε για την άρτια εικόνα τους στην φωτογράφιση για το δίσκο τους ‘Mind the Gap’, καθώς και στα γυρίσματα του video clip ‘Emergency’. Το Μάιο του 2011, στην επίσημη παρουσίαση του δίσκου τους, με μεγάλη μας ευχαρίστηση υπήρξαμε ένας από τους χορηγούς της βραδιάς και παράλληλα προσφέραμε 50% έκπτωση σε όλους τους fans του group.
 


NEWSLETTER

      Skype Me™!
Copyright © 2013 Cosmaqua.gr. Τα κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Aπαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και αναδημοσίευση των κειμένων χωρίς τη γραπτή άδεια της Cosmaqua.gr. The texts of the website are copyright of "Cosmaqua.gr". Any publication, copying or reproduction will be prosecuted.

Sign In or Become a member

LOG IN

Your cart