MAQUILLAGE

Kαι η μεταμόρφωση αρχίζει……

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό ως προς την κατατομή, το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών, το σχήμα των ματιών, των φρυδιών, των χειλιών, το μέγεθος και το σχήμα της μύτης, την ηλικία και τη φυλή.

Όλες αυτές οι παράμετροι επιβάλουν εξατομικευμένη προσέγγιση ως προς την επιλογή των χρωμάτων, τις διορθώσεις και καμουφλάζ των ατελειών και τη προβολή των δυνατών σημείων του προσώπου.

Στα πλαίσια ενός διορθωτικού μακιγιάζ επανασχεδιάζονται ή διορθώνονται τα φρύδια και τονίζονται με βαφή ή και περμανάντ οι βλεφαρίδες.

Το σωστά επιλεγμένο μακιγιάζ και εφαρμοσμένο από έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, με τρόπο που δεν θα σας παραμορφώνει, θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη, λαμπερή, φρέσκια και δροσερή σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε και ιδιαίτερα στην ώριμη ηλικία.

Εφαρμόζουμε ειδικό μακιγιάζ που κρύβει χρόνια, για ώριμα άτομα!

Χαρίστε στον εαυτό σας μία εντυπωσιακή και προσεγμένη εμφάνιση σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική περίσταση.

Συστήνεται για γυναίκες και άνδρες.

Το μακιγιάζ είναι για μας στο Face & Body Day Spa το μεγαλύτερο στοίχημα για μία πραγματική μεταμόρφωση!
 


ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAQUILLAGE ΝΥΦΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ME ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA

    200.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAQUILLAGE ΝΥΦΗΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ

    300.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAQUILLAGE ΓΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA

    150.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAQUILLAGE ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ

    200.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAKIΓΙAZ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ 

    80.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAKIΓΙAZ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA

    60.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAQUILLAGE ΠΡΩΙΝO ΒΡΑΔΙΝΟ COCKTAIL ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA

    60.00€

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΠΡΩΙΝO ΒΡΑΔΙΝΟ COCKTAIL  ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

    100.00€

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΕΖΙ MAQUILLAGE ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA

    70.00€

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΕΖΙ MAΚΙΓΙΑΖ  ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

    100.00€

ΜΑΘΗΜΑΤΑ PERSONAL MAQUILLAGE

    200.00€

 

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ME ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ  ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA - 200.00€Το νυφικό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ακόμη πιο σημαντικό και από το νυφικό φόρεμα. Πρέπει η νύφη την ημέρα εκείνη να είναι ομορφότερη από ποτέ, αλλά και πρέπει να είναι ο εαυτός της.

Μακιγιάζ που μεταμορφώνει σε βαθμό που κανείς δεν αναγνωρίζει τη νύφη, είναι λάθος. Το μακιγιάζ γενικά, αλλά κυρίως το νυφικό μακιγιάζ, πρέπει να ταιριάζει στη προσωπικότητα και το στυλ σας.

Το σωστά επιλεγμένο μακιγιάζ και εφαρμοσμένο από έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, με τρόπο που δεν θα σας παραμορφώνει, θα σας κάνει να δείχνετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο, που θα μείνουν για πάντα να ζωντανεύουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, ομορφότερη, νεότερη, λαμπερή, φρέσκια και δροσερή σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε.

Στο Face & Body Day Spa αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία του προσώπου σας και να καμουφλάρουμε και να διορθώσουμε τις ατέλειες.

Με τη ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, στο βίντεο και τις φωτογραφίες σας θα φαίνεσθε σαν μοντέλο!

Και το σπουδαιότερο: το νυφικό μακιγιάζ είναι αδιάβροχο και παραμένει σταθερό από νωρίς που αρχίζει η προετοιμασία της νύφης μέχρι το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης-πάρτι-γλέντι και αναλλοίωτο από συγκίνηση, φιλιά και ιδρώτα, μέχρι να το αφαιρέσετε εσείς πριν κοιμηθείτε!

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ - 300.00€


Στην κατ’οίκον παροχή, έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ, κατόπιν συνεννόησης, θα έρθει από νωρίς στο χώρο σας και θα τα αναλάβει όλα: το μακιγιάζ προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, πλάτης, χεριών. Θα εξασφαλίσει με τους φωτογράφους ότι το μακιγιάζ φαίνεται καλά από τους φακούς και τα φίλτρα τους, σε συνάρτηση με το φωτισμό, χωρίς εσείς να ανησυχείτε για τίποτα.

Ακόμη είναι δυνατό να παραμείνει και μετά το μυστήριο στη περίπτωση που το επιθυμείτε, για να διορθώσει το μακιγιάζ σας μετά το χαιρετισμό και τα φιλιά, ή για να τονίσετε περισσότερο το μακιγιάζ ή και να αλλάξετε κραγιόν για τη γαμήλια δεξίωση-πάρτι-γλέντι.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΓΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ  ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA - 150.00€Το μακιγιάζ Γαμπρού είναι αόρατο! Διορθώνει το σχήμα του προσώπου και της μύτης. Καλύπτει ατέλειες όπως ελιές και σημάδια. Αφαιρεί μαύρους κύκλους, μειώνει ρυτίδες και διπλοσάγονο και δίνει ένα φυσικό νεανικό, χρώμα υγείας. Χαρίζει όψη φρέσκια, δροσερή, νεανική, όποια κι αν είναι η ηλικία σας.

Το μακιγιάζ Γαμπρού παραμένει σταθερό από νωρίς που αρχίζει η προετοιμασία και το ξύρισμα μέχρι το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης-πάρτι-γλέντι και αναλλοίωτο από συγκίνηση, φιλιά και ιδρώτα.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ  ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ - 200.00€Στην κατ’οίκον παροχή, έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ, κατόπιν συνεννόησης, θα έρθει από νωρίς στο χώρο σας και θα τα αναλάβει όλα: το μακιγιάζ προσώπου και λαιμού. Θα εξασφαλίσει με τους φωτογράφους ότι το μακιγιάζ φαίνεται καλά από τους φακούς και τα φίλτρα τους, σε συνάρτηση με το φωτισμό.

Με τη ειδική τεχνική που χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, στο βίντεο και τις φωτογραφίες σας θα φαίνεσθε σαν μοντέλο!

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAKIΓΙAZ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ -80.00€Ειδικά για τη μητέρα της νύφης εφαρμόζουμε ειδικό μακιγιάζ που αντέχει στα δάκρυα χαράς και στον ιδρώτα, που κρύβει χρόνια και ατέλειες όπως: λεκέδες, σημάδια, διπλοσάγoνο κλπ. απόλυτα εναρμονισμένο με το προσωπικό της στυλ.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAKIΓΙAZ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ  ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA - 60.00€ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΠΡΩΙΝO ΒΡΑΔΙΝΟ COCKTAIL  ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA - 60.00€Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό ως προς την κατατομή, το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών, το σχήμα των ματιών, των φρυδιών, των χειλιών, το μέγεθος και το σχήμα της μύτης, την ηλικία και τη φυλή. Όλες αυτές οι παράμετροι επιβάλουν εξατομικευμένη προσέγγιση ως προς την επιλογή των χρωμάτων, τις διορθώσεις και καμουφλάζ των ατελειών και τη προβολή των δυνατών σημείων του προσώπου. Στα πλαίσια ενός διορθωτικού μακιγιάζ επανασχεδιάζονται ή διορθώνονται τα φρύδια και τονίζονται με βαφή ή και περμανάντ οι βλεφαρίδες. Το σωστά επιλεγμένο μακιγιάζ και εφαρμοσμένο από έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ, θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, με τρόπο που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη, λαμπερή, φρέσκια και δροσερή σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε και ιδιαίτερα στην ώριμη ηλικία.Εφαρμόζουμε ειδικό μακιγιάζ που κρύβει χρόνια και ατέλειες π.χ λεκέδες, σημάδια, διπλοσάγoνο κλπ. απόλυτα εναρμονισμένο με το προσωπικό σας στυλ, ειδικά για άτομα που βρίσκονται στην ώριμη ή και στη τρίτη ηλικία. Χαρίστε στον εαυτό σας μία εντυπωσιακή και προσεγμένη εμφάνιση σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική περίσταση.

Δείτε πόσο μπορεί το μακιγιάζ να τονίσει τα δυνατά σας σημεία, να κρύψει τις ατέλειες, να σας δώσει όψη υγείας και ευεξίας και να σας κάνει να αγαπάτε την εικόνα σας ακόμη και στην ώριμη ή την τρίτη ηλικία.Το μακιγιάζ είναι για μας στο Face & Body Day Spa το μεγαλύτερο στοίχημα για μία πραγματική μεταμόρφωση!

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ MAΚΙΓΙΑΖ ΠΡΩΙΝO ΒΡΑΔΙΝΟ COCKTAIL ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ - 100.00€Στην κατ’οίκον παροχή, έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ, θα έρθει εγκαίρως στο χώρο σας και θα σας μακιγιάρει κατόπιν συνεννόησης.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΕΖΙ MAΚΙΓΙΑΖ  ΣΤΟ FACE & BODY DAY SPA - 70.00€Γιορτάσετε την αποκριά με εντυπωσιακή και ιδιαίτερη εμφάνιση. Στο Face & Body Day Spa το αποκριάτικο φαντεζί μακιγιάζ είναι μία απολαυστική εμπειρία από την επιλογή έως την ολοκλήρωση! Συστήνεται για γυναίκες και άνδρες.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΕΖΙ MAΚΙΓΙΑΖ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ - 100.00€Γιορτάσετε την αποκριά με εντυπωσιακή και ιδιαίτερη εμφάνιση. Στο Face & Body Day Spa το αποκριάτικο φαντεζί μακιγιάζ είναι μία απολαυστική εμπειρία από την επιλογή έως την ολοκλήρωση! Συστήνεται για γυναίκες και άνδρες.

Στην κατ’οίκον παροχή, έμπειρη και εξειδικευμένη μακιγιέζ θα έρθει εγκαίρως στο χώρο σας και θα σας μακιγιάρει κατόπιν συνεννόησης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ PERSONAL MAΚΙΓΙΑΖ - 200.00€Σας διδάσκουμε τη τεχνική και τα χρώματα που σας ταιριάζουν, για ιδανικό μακιγιάζ για το πρωί, το βράδυ και για cocktail, αποκλειστικά για σάς, τις απαραίτητες διορθώσεις και καμουφλάζ των ατελειών και ανάδειξη των δυνατών και όμορφων σημείων του προσώπου σας. Έτσι σε καθημερινή βάση θα έχετε την πεποίθηση ότι διαθέτετε μία προσεγμένη, καλοβαλμένη, νεανική και φρέσκια όψη, που θα προάγει την συνολική σας εμφάνιση. Χαρίστε στον εαυτό σας τη γνώση για εντυπωσιακή και προσεγμένη εμφάνιση σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική περίσταση.Συστήνεται για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. 

NEWSLETTER

      Skype Me™!
Copyright © 2013 Cosmaqua.gr. Τα κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Aπαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και αναδημοσίευση των κειμένων χωρίς τη γραπτή άδεια της Cosmaqua.gr. The texts of the website are copyright of "Cosmaqua.gr". Any publication, copying or reproduction will be prosecuted.

Sign In or Become a member

LOG IN

Your cart