A+ A A-

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

- ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ-ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ
- ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Στο Face & Body Day Spa η αποτρίχωση είναι σημαντική υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και εφαρμόζουμε διαφορετικές τεχνικές αποτρίχωσης με: Ζεστό και κρύο κερί μίας χρήσης, Ριζική με θερμόλυση και Βιολογική, για το πρόσωπο και το σώμα για μόνιμο ή προσωρινό αποτέλεσμα, σε γυναίκες και άνδρες.
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ-ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ
 


Χρησιμοποιούμε Ζεστό κερί αζουλενίου, εισαγωγής και εξαιρετικής ποιότητας, που δεν ερεθίζει ακόμη και τα πιο αλλεργικά άτομα, το οποίο πετάμε μετά από κάθε χρήση. Οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα χωρίς να σπάνουν γεγονός που ευνοεί τη σταδιακή ελάττωσή τους.

Στο τέλος της αποτρίχωσης με ζεστό κερί, αποστειρώνουμε όλη τη περιοχή και απλώνουμε την ειδική καλμαντική κρέμα Modeling Cream για δέρμα απαλό και μεταξένιο, χωρίς κανένα ερεθισμό. Το Ζεστό κερί αζουλενίου χρησιμοποιείται για τις περιοχές άνω χείλους, πρόσωπο, μπικίνι-line, total & Brazilian, μασχάλες
 


 


Το Κρύο κερί είναι εισαγωγής και εξαιρετικής ποιότητας, σε ατομικές αποστειρωμένες ρολέτες, σε διάφορους τύπους ανάλογα με το τύπο δέρματός σας και την περιοχή, όπως αζουλένιο, σοκολάτα, αλόη, μέλι. Θεωρείται ως η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης διαρκείας. Οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα χωρίς να σπάνουν γεγονός που ευνοεί τη σταδιακή ελάττωσή τους.
 

Στο τέλος της αποτρίχωσης με κρύο κερί, αποστειρώνουμε όλη τη περιοχή και απλώνουμε εκτός από το ειδικό λάδι και την ειδική καλμαντική κρέμα Modeling Cream, για δέρμα απαλό και μεταξένιο, χωρίς κανένα ερεθισμό.

Συστήνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας για το πρόσωπο και σώμα.


ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ

  10min 5.00€

ΠΗΓΟΥΝΙ

  10min 5.00€

ΠΑΡΕΙΕΣ

  20min 8.00€

ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ

  15min 6.00€

ΓΑΜΠΕΣ

  30min 12.00€

ΜΗΡΟΙ

  30min 15.00€

ΜΠΙΚΙΝΙ LINE

  15min 10.00€

BRAZILIAN ΜΠΙΚΙΝΙ

  20min 15.00€

ΜΠΙΚΙΝΙ TOTAL

  30min 20.00€

ΠΟΔΙΑ : ΜΗΡΟΙ - ΓΑΜΠΕΣ – ΜΠΙΚΙΝΙ

  60min 30.00€

ΓΛΟΥΤΟΙ

  20min 15.00€

ΚΟΙΛΙΑ

  20min 10.00€

ΚΟΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

  10min 6.00€

ΜΕΣΗ

  10min 6.00€

ΧΕΡΙΑ ½

  20min 12.00€

ΧΕΡΙΑ

  30min 15.00€

ΜΑΣΧΑΛΕΣ

  10min 10.00€

ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ή ΣΤΗΘΟΣ

  30min 10.00 -30.00€


ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ
     

Στη Ριζική αποτρίχωση τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και οριστικά σε μεγάλο ποσοστό από τη πρώτη συνεδρία σε σκούρες, αλλά κυρίως σε ξανθές, λευκές τρίχες και χνούδι, όπου δηλαδή αποτυγχάνει κάθε άλλη μέθοδος αποτρίχωσης. Χρησιμοποιούμε μονωμένες βελόνες μιας χρήσης και τη μέθοδο της θερμόλυσης, με προηγμένο μηχάνημα διαθερμίας που εξασφαλίζει ελάχιστο πόνο και δέρμα χωρίς ουλές και σημάδια. Για τη μεγαλύτερη άνεση των πελατών μας χρησιμοποιούμε ειδική φαρμακευτική αναισθητική κρέμα εξάλειψης πόνου. Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής -αποστείρωση & απολύμανση- προκειμένου να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος λοιμώξεων και φλεγμονών για την προστασία της υγείας των πελατών μας.
Η ριζική αποτρίχωση απαγορεύεται σε εγκύους και σε άτομα που φέρουν βηματοδότη.
Η Ριζική αποτρίχωση εφαρμόζεται στις εξής περιοχές:
- Μέτωπο
- Παρειές
- Πηγούνι
- Κάτω χείλος
- Λαιμός
- Αυχένας
- Πλάτη
- Χέρια
- Μέση
- Στέρνο
- Στήθος
- Γύρω από την άλω της θηλής του στήθους
- Γραμμή κοιλιάς
- Δάχτυλα χεριών-ποδιών

Συστήνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας για το πρόσωπο και σώμα.
 

 


ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΜΟΝΩΜΕΝΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1min 3.00€

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    15.00-40.00€Η βιολογική αποτρίχωση είναι η μέθοδος που μπορεί να πλαισιώσει κάθε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης στο πρόσωπο και σώμα.

Η Aquatonale με το ειδικό προϊόν Hair Growth Inhibitor and smoothing concentrate καταστέλλει θεαματικά την επανέκφυση και την ανάπτυξη της τρίχας και μεγιστοποιεί την καθυστέρηση στην επανεμφάνισής της.Συστήνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

       
 
NEWSLETTER

      Skype Me™!
Copyright © 2013 Cosmaqua.gr. Τα κείμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Aπαγορεύεται ρητά η αντιγραφή και αναδημοσίευση των κειμένων χωρίς τη γραπτή άδεια της Cosmaqua.gr. The texts of the website are copyright of "Cosmaqua.gr". Any publication, copying or reproduction will be prosecuted.

Sign In or Become a member

LOG IN

Your cart